قالیشویی فارسی

ارائه خدمات قالیشویی در تهران

قالیشویی فارسی

ارائه خدمات قالیشویی در تهران

تاثیر کرونا بر کسب و کارهای آنلاین

تاثیر کرونا بر کسب و کارهای آنلاین

به گزارش افکار نیوز کسب و کارهایی که قبل از شروع کرونا اینترنتی بودند، این شرایط برای آن ها تبدیل به فرصتی طلایی شد تا سوار بر موج کرونا، کسب و کار خود را گسترش دهند.

تاثیر کرونا بر کسب و کارهای آنلاین

حدودا یک سال از پیدایش ویروس کرونا می گذرد و در این مدت روند کاری بسیاری از کسب و کارهای دستخوش تغییر شده است. بسیاری از افراد شغل خود را از دست داده اند و مشاغل بسیاری به خصوص در ایران در خطر تعطیلی همیشگی قرار گرفته اند. بسیاری از کارخانه ها تولیدات خود را کاهش داده و یا حتی متوقف کرده اند و به طور کلی مشاغل بسیار زیادی تحت تاثیر اثرات منفی این ویروس قرار گرفته اند.

مقالات مرتبط: قالیشویی تجریش

در این میان افراد و کسب و کارهایی هم بودند که توانستند خودشان را با شرایطی که این ویروس حاکم نموده است تطبیق دهند و حیات کسب و کار خود را حفظ کنند. بسیاری از کسب و کارهای سنتی رفته رفته به اینترنت روی آورده و فروش محصولات و خدمات خود را از طریق اینترنت آغاز کردند. ظهور کرونا باعث شد تا افرادی که به کسب و کار اینترنتی اعتماد نداشتند و فقط روش سنتی تجارت را ترجیح می دادند هم، نسبت به این نوع از تجارت خوش بین شده و این نوع از فعالیت را نیز آغاز کنند.


شاید بخواهید بخوانید: قالیشویی هفت حوض

نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان همدانی

نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان همدانی

رئیس سازمان آتش نشانی همدان از نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان این شهر خبر داد.

نجات ۳ نفر با تلاش آتش نشانان همدانیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، صادق پور سینا، رئیس سازمان آتش نشانی همدان گفت: طبق اعلام مرکز پیام و کنترل فرماندهی عملیات دیروز، ۲ عملیات اطفای حریق و ۴ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش فرشتگان نجات شهر همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

شاید بخواهید بخوانید: دندانپزشکی در کرونا

او افزود: عملیات‌های انجام شده در این تاریخ ۲ مورد آتش سوزی شامل حریق قالیشویی در علاقبندیان و حریق ضایعات در خیابان بوعلی بوده است.


رئیس سازمان آتش نشانی همدان با بیان اینکه همچنین ۴ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در آسانسور در پاستور، نجات افراد محبوس شده در منزل در شهرک مدنی، نجات حیوانات در عباس آباد و تست گاز منوکسید کربن در شهید زمانی توسط آتش نشانان به انجام رسید، ادامه داد: در این عملیات‌ها ۳ نفرهم با تلاش آتش نشانان نجات یافتند.


شهروندان ۳۳۹ بار با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند که از این تعداد تماس ۶ مورد منجر به عملیات شده، ۱۰ تماس جهت مشاوره و راهنمایی، ۴۰ تماس اشتباه و متاسفانه ۲۸۳ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.


مقالات دیگر:

قالیشویی نیاوران

بلاتکلیفی در بازآفرینی محوطه نمایشگاه بین‌المللی سابق اصفهان

بلاتکلیفی در بازآفرینی محوطه نمایشگاه بین‌المللی سابق اصفهان

اصفهان- ایرنا- هنوز تصمیم گیری برای بازآفرینی محوطه نمایشگاه اطراف پل شهرستان اصفهان نشده که نظرات مختلفی در این ارتباط مطرح شده است و به تاکید کارشناسان برای تحقق این مهم باید کار کارشناسی انجام تا این مکان به بهترین فضای شهری تبدیل شود.


به گزارش ایرنا، درست پنجم شهریور ماه سال ۹۴ بود که نمایشگاه بین المللی استان اصفهان با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، استاندار و شهردار وقت اصفهان در محل روشن دشت از توابع شرق اصفهان کلنگ زنی و در آذر ماه سالجاری به بهره برداری رسید.


تا پیش از این نمایشگاه بین المللی اصفهان در محل پل تاریخی شهرستان برگزار می شد، جایی که به زعم خیلی از مسئولان و مردم شاید جای مناسب برای برگزاری نمایشگاه نبود.

شاید بخواهید بخوانید: قالیشویی در جشنواره

 سابقه پیدایش نمایشگاه پل شهرستان دقیق بر می گردد به سال ۱۳۷۱، یعنی زمانی که یک سیرک ایتالیایی برای نمایش آنجا چادر زد و با این اقدام نطفه پیدایش و توسعه فضایی نمایشگاه را در ذهن مدیران وقت ایجاد کرد.


در واقع  چادرِ بجای مانده از سیرک، نقطه عطف انجام سایر اقدامات کالبدی قرار گرفت و در سالهای بعد سوله‌های نمایشگاهی بدون برنامه از پیش اندیشیده شده در پی هم احداث شدند تا از این طریق نیاز شهر و صنــــایع به داشتن نمایشگاهی بزرگ بر طرف شود.


کاربری فراشهری و بزرگ؛ مقیاس جدید نقش کارکردی، هویتی و تاریخی پل شهرستان را به کلی به هم ریخت و آن را تبدیل به مهجورترین پل اصفهان نمود به طوری که برغم وجود ارزشهای قابل توجه معماری و تاریخی، جایگاه این پل به عنوان یک عنصر هویت بخش شهری در حد یک گذر دسترسی به ورودی مهمان ناخوانده یعنی محوطه نمایشگاه تقلیل یافت.


از سویی در طی این سالها، محله های اطراف این محوطه نمایشگاه که در گذشته به محله خارج شهر و محروم و به روستا بی شباهت نبود، در تغییر و تحولات شهری با تاثیر از موقعیت اقتصادی و اجتماعی این محل نمایشگاهی چهره ای تازه یافت و به یکی از مناطق خوب شهری تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: قالیشویی منطقه ۱

رونق فعالیت نمایشگاهی، استقبال شهروندان اصفهانی و توسعه نمایشگاه های پرمخاطب و در پی آن محوطه سازی پارکینگ و ساماندهی اطراف آن موجب شد یک سری از مشاغل در مجاورت و یپرامون این نمایشگاه شکل بگیرد.


حال با ساخت نمایشگاه دائمی بین المللی اصفهان و برگزاری مهمترین نمایشگاه های داخلی و خارجی، محل قبلی نمایشگاه  نامشخص و بی استفاده استفاده مانده است، ظرفیتی که بدون شک از لحاظ جایگاه و موقعیت اهمیت بسیار زیادی در آن جغرافیای محلی دارد.

تصمیمی برای کاربری نمایشگاه پل شهرستان گرفته نشد


در حالی پروژه انتقال نمایشگاه بین المللی اصفهان از ماه گذشته به طور رسمی بهره برداری شده است که مسئولان امر هیچ تصمیم قطعی و درستی طی این چندین سال گذشته در خصوص استفاده از کاربری این محل نگرفته اند.


مدتی پیش علی یار محمدیان مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان در خصوص تغییرکاربری نمایشگاه سابق در پاسخ به خبرنگار ایرنا گفت: برای کاربری این نمایشگاه هنوز تصمیم گیری نهایی گرفته نشده زیرا شرکت نمایشگاه ۲ سهامدار شهرداری با ۶۷ درصد و اتاق بازرگانی۳۳ درصد سهام دارد که باید در مورد تغییرکاربری آن تصمیم گیری کنند که هنوز در این زمینه نظری اعلام نشده است.


باید تبدیل به فضای شهری شود


در این پیوند، حجت الله غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان در گفت و گو با ایرنا در خصوص تصمیم گیری راجع به  محل سابق نمایشگاه اصفهان گفت: ما اعتقاد داریم این محل باید حداقل کارگزاری ممکن را داشته و تبدیل به فضای شهری شود.


وی افزود: با توجه به انتقال نمایشگاه به محل جدید، انتظار داریم این محل همانند پروژه هایی که قبلا شهربازی بود و بعد تبدیل به فضای شهری شد، چنین کاربری داشته باشد اما اگر پیشنهاداتی در خصوص کاربری آن وجود داشته باشد در جلسات مطرح و تصمیم گیری می کنیم.


بهترین تصمیم برای کاربری نمایشگاه پل شهرستان


همچین علیرضا نصر رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در حاشیه افتتاح نمایشگاه بین المللی اصفهان گفت؛ که هنوز تصمیمی برای کاربری نمایشگاه بین المللی پل شهرستان اتخاذ نشده است و گزینه‌هایی اعم از کاربری کارآفرینی، موزه فرش، توسعه فضای سبز برای این مکان مطرح شده است که با توجه به همجواری با تپه اشرف این اطمینان خاطر را به شهروندان می‌دهیم که بهترین تصمیم برای کاربری نمایشگاه فعلی توسط مدیریت شهری اتخاذ شود.


حال با این اوصاف مسئولان، باید دقیق تر و کارشناسی تر به احیا و بازآفرینی محل نمایشگاه سابق اصفهان نگاه کنند، ناگفته نماند که  مجاورت با موقعیت تاریخی تپه اشرف در محوطه این مکان می تواند هم به عنوان تهدید و هم به عنوان یک فرصت محسوب می شود که به طور قطع باید لحاظ شود و برای رسیدن به این نقطه باید دید در پیشینه تاریخی این پل و محوطه اطراف چه کاربری داشته است؟


ادامه مطلب

تحقق ۱۰۸ درصدی ایجاد شغل در شهرستان ری

شهرری - ایرنا - فرماندار ویژه شهرستان ری اعلام کرد: با همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی و همچنین عزم مدیران، تولیدکنندگان و صنعتگران در راستای بهبود شرایط اشتغال، بر اساس آمار سامانه رصد، در سال جهش تولید ایجاد اشتغال در این شهرستان تاکنون به میزان ۱۰۸ درصد محقق شده است.


حسین توکلی کجانی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال، سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار شهرستان ری گفت: امروز اشتغال بعنوان یکی از موضوعات اساسی کشور دغدغه همه مسئولان دولتی است تا مشکل بیکاری جوانان در کشور مرتفع شود.


وی اظهار داشت: باید از چندگانگی و موازی کاری در موضوع اشتغال اجتناب شود تا اهداف و سیاست های اشتغالزایی به سرانجام برسد.


این مسئول افزود: طرح مشوق بیمه ای یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید است تا با اجرای آن شرایط کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم شود که در این راستا بایستی برای استقبال از این طرح، اطلاع رسانی مطلوبی در سطح شهرستان ری صورت گیرد.


معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: تشویق مردم به استفاده از کالای ایرانی می تواند در پویایی تولید و اقتصاد کشور موثر باشد و این موضوع در دستور کار کارگروه اشتغال شهرستان ری قرار دارد.


توکلی ادامه داد: توسعه شرکت های دانش بنیان در شهرستان ری از اولویت های مهمی است که در اشتغالزایی اثرگذار است و در این خصوص ظرفیت های لازم در شهرستان وجود دارد.


به گفته این مسئول، مشاغل خرد و خانگی از دیگر راهکارهای ایجاد اشتغال است و ضرورت دارد کمیته امداد امام خمینی (ره)، میراث فرهنگی و فنی و حرفه ای پیگیری های لازم را در سطح شهرستان داشته باشند.


به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.


شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) در حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب تهران واقع شده است.

مقالات مرتبط:

قالیشویی زرگنده

دردسر قالیشویی‌ها در تحویل بار با وانت بعد از محدودیت تردد‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
دردسر قالیشویی‌ها در تحویل بار با وانت بعد از محدودیت تردد‌ها
رئیس اتحادیه قالیشویان گفت: از سوی دولت و ستاد ملی کرونا زیر ساختی برای حضور وانت بار‌های تحویل قالی در زمان طرح محدودیت تردد تعریف نشده است.


حمید محمدی کمسرخ رئیس اتحادیه قالیشویان در گفت وگو با صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فعالیت واحد‌های صنفی در محدودیت‌های کرونایی اظهار کرد: دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا محدودیت فعالیتی برای اتحادیه قالیشویان اعمال نکرده است، اما این واحد‌ها حق فعالیت تا ساعت ۲۰ را دارند.

وی افزود: فعالیت اعضا اتحادیه و کارخانه‌های قالیشویی در این ایام به حداقل خود رسیده و واحد‌ها با ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفیت و نیرو‌های خود فعالیت می‌کنند.
بیشتر بخوانید:
بافت فرش بهترین شغل در روزهای قرنطینه؛ صادرات فرش جایگزین فروش نفت خام
رئیس اتحادیه قالیشویان بیان کرد: دلیل این کاهش فعالیت‌ها تعطیلی بسیاری از دفاتر و اداره جات است به طوری که هیچ سفارشی برای شست و شو از سوی این مراکز نداریم و معدود سفارش‌ها از سوی واحد‌های مسکونی است.

محمدی ادامه داد: همیشه در این مواقع از سال فعالیت قالیشویی تعریف خاصی نداشت، اما امیدواریم که با نزدیک شدن به ایام نوروز فعالیت واحد‌های قالیشویی با رعایت تمام دستور العمل های بهداشتی بیشتر و از ضرر بیش از حد آن‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به حضور وانت بار‌های تحویل قالی در زمان طرح محدودیت تردد تصریح کرد: از سوی دولت و ستاد ملی کرونا زیر ساختی برای حضور وانت بار‌های تحویل قالی در زمان طرح محدودیت تردد تعریف نشده از طرفی هم به دلیل کاهش سفارشات، قالیشویان فعالیت خود را تا ساعت ۲۱ به اتمام می‌رسانند.

رئیس اتحادیه قالیشویان ابراز کرد: دولت چندی بیش اظهار پرداخت وام بیکاری به واحد‌های صنفی کرد، اما تا امروز هیچ یک از ۴۰۰ واحد صنفی و اعضا آن‌ها وام یا بسته معیشتی از سوی دولت دریافت نکرده اند. سازمان تامین اجتماعی همکاری خوبی با اعضا تحت نظارت اتحادیه قالیشویان ندارد به طوری که بیمه و حق بازنشستگی آن‌ها طبق روال به خصوص خود پیش نمی‌رود.
مقالات مرتبط: